iBox universal og produkter

Download Flash Player her (linked)

iBox universal – Hansgrohes løsning til indbygning med mange facetter

iBox universal – Hansgrohes indbygningsløsning med flere facetter

Det højner badeværelsets kvalitet betydeligt, når armaturteknikken bygges ind i væggen. Tilslutninger og teknik, som er skjult bag muren, giver ikke blot brusenichen et let og pænt udtryk, men skaber også bedre plads og mere bevægelsesfrihed i badet. Med Hansgrohes iBox universal får du større bruseglæde og større bevægelsesfrihed i brusebadet og badekarret.

iBox universal gør det også let at renovere: Indbygningsdelen, der er bygget ind i væggen, passer til de fleste armatur- og termostatløsninger fra hansgrohe og AXOR, og det er let at skifte en løsning ud med en anden. Når dine krav eller ønsker ændrer sig, kan du altid kombinere iBox universal med et nyt armaturdesign eller en anden hovedbruser. Dermed skal væggen ikke brydes op, for at du kan ændre på din indbygningsløsning. iBox universal er simpelthen "En for alle".

Få mere at vide om iBox universal på Hansgrohes websted for fagfolk. 

Find forhandler

Find en forhandler i nærheden.

Montering og måltegninger

Her finder du alt det, du ønsker at vide om den innovative teknik med skjult montering iBox universal, der har stået sin prøve millioner af gange.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>