AirPower fra hansgrohe.

Download Flash Player her (linked)

AirPower: Mere fornøjelse, mere effektivitet

En velgørende anderledes bruseoplevelse

hansgrohes bruseteknologi øger din brusefornøjelse og sænker dit vandbehov. Med mindre du nyder det så meget, at du slet ikke vil holde op med at tage brusebad. Eftersom der er en overflod af luft, men ikke af kostbart vand, har produktudviklerne hos hansgrohe opfundet noget banebrydende i firmaets eget strålelaboratorium: AirPower. Det betyder: Brusefornøjelse samtidig med at du skåner ressourcer.

AirPower – få en større oplevelse ud af mindre vand

Princippet er enkelt: Stråleskiven i din AirPower-bruser suger luft ind og blander det grundigt med det indstrømmende vand. En liter vand blandes med cirka tre liter luft. Således bruger du dit værdifulde vand effektivt. 

AirPower – enestående brusefornøjelse

Når dråberne er beriget med luft på denne måde, bliver de fyldigere, lettere og blødere. Du kan straks mærke resultatet på din hud: Den perlende AirPower bruseregn indhyller din krop, og resultatet er et herligt velbefindende. Desuden kan du unde dig massage med versionerne med flere stråler: Den kraftige stråle har en mærkbart afslappende virkning. Og udover den øgede brusefornøjelse reduceres dit vandbehov mærkbart.

Skån ressourcer med hansgrohe

Vi synes, at enhver dråbe tæller, og vi hjælper dig med at spare vand, energi og omkostninger. Med innovative produkter og trendsættende teknologier.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>