Komplette løsninger fra én og samme leverandør

Nyheder fra hansgrohe: Gør dine badeværelsesdrømme til virkelighed!

Hvordan ser dit drømmebad ud? Med nye, inspirerende hansgrohe produkter og idéer opmuntrer vi dig til at finde dit eget personlige svar på dette spørgsmål. Oplev vores udvalg af håndvaske, badeværelsesmøbler, armaturer og brusere samt matchende spejle, toiletter og tilbehør. Du kan finde detaljerede oplysninger ved at klikke på linkene ved produktlinjerne.

Se dit nye drømmebad!

hansgrohe drømmebad for designelskere.

hansgrohe sætter nye standarder på badeværelset – i samarbejde med vores mangeårige partner PHOENIX Design. Vi vil gerne vise dig eksempler på badeværelser med en inspirerende atmosfære. Vores komplette løsninger er innovative og stilfulde og skaber steder, hvor der er masser af plads til følelser, ren lykke og smukke øjeblikke. I dit nye yndlingsrum kan du slappe helt af og nyde vandet med alle dine sanser. Dit drømmebadeværelse baserer på din stil, dine behov og pladsen, der står til rådighed i dit hjem. Du kan sammensætte badet helt individuelt. Nyd de mange fordele ved at få alt fra én og samme leverandør. 

Lær vores badeværelsesdrømme at kende nu!

Mere glæde i brusebadet

For mange mennesker er navnet hansgrohe synonymt med "førsteklasses brusere". Premium-mærket bringer simpelthen mere nydelse og variation ind i badeværelser over hele verden. Vores bruseverden er unik med den intuitive brusestyring og de mange inspirerende stråletyper. Vores bruseprodukter er også i front, når det gælder om at sikre et lavere vand- og energiforbrug. For dig betyder det, at du hver eneste dag kan nyde vandet i dit badeværelse uden bekymringer.

Flere produktlinjer til bruseområdet

Din individuelle drømmehåndvask

Din håndvask er meget mere end bare en mellemstation, hvor du vasker hænder og børster tænder. Den bruges til regenerering. For her kan du slappe af i den hektiske hverdag, tanke ny energi og nyde livet. Med hansgrohe kan du personliggøre dit bad. Du kan matche håndvaskens design med dit toilet og sørge for, at underskabet passer til spejlet. På den måde får du en harmonisk oase af velvære, som er både funktionel og flot.

Flere produktlinjer til området ved håndvasken

ExcellentFit: Perfekt tilpassede hansgrohe håndvaskarmaturer 

Design, hygiejne og effektivitet ved toilettet

Toilettet er en vigtig del af velværeoasen. De komfortable og hygiejniske hansgrohe toiletter er designet uden skyllerand. Vores innovative teknologier gør dem til økonomiske, smudsafvisende og rengøringsvenlige kvalitetsprodukter. Takket være deres universelle design passer de helt sikkert ind i dit personlige drømmebadeværelse. Uanset om de er runde (S) eller udført i SoftCube-design (Q): Med disse toiletter finder du det perfekte produkt til dit drømmebad.